12 juli 2011

I förrgår fick flickorna komma ut och testa på selen för första gången. Inga problem alls tyckte de och skuttade som om de aldrig gjort annat än gått i sele. De är bara för härliga, båda har hur mycket energi som helst.

Den svarta honan är till salu :)

Foto: jag.
Solrosgårdens Spirited Away - till salu!

Foto: jag.
Solrosgårdens Princess Mononoke


Lyckligt slut

Historien om kaninpojken som hittades i Bonnstan och sen följde med mig hem fick ett lyckligt slut. Han visade sig vara en gammal hoppkanin som inte tävlat på flera år, men turligt nog så kände Linda och Veronica ändå igen honom och nu har han fått komma hem till sin ägare igen, där han får må gott och ha det bra!


En oväntad gäst

Kaningården har fått en ny inneboende, åtminstone tillfälligt. Efter ett samtal i tisdagskväll från en kvinna i Bonnstan, som hittat en en lösspringande kanin utanför sin Bonnstakammare och tänkt att den kanske tillhörde någon av oss som var och tävlade där i söndags, så har den här pojken tagit in på kaninhotellet här hemma :)

Det visade sig ganska snart att det inte rörde sig om någon av kaninerna från tävlingen, så var han egentligen hör hemma har jag ingen aning om men jag har satt upp lappar, kontaktat djurskyddet och polisen så förhoppningsvis kanske hans ägare hör av sig inom kort. Han är jättemysig och verkar väldigt social, så jag hoppas verkligen att han hittar hem igen!

Tills dess borde han få ett smeknamn, hmm...

Foto: jag Foto: jag


RSS 2.0